KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum 2018/2019

Zakończenie Roku

We wtorek 18.06 z udziałem rodziców odbyło się Zakończenie Roku dla starszaków z grupy VI i VII. Dzieci żegnały się nie tylko z przedszkolem, ale także z kolegami i koleżankami oraz ze swoimi Paniami . Starszaki - powodzenia w szkole!Zapraszamy na fotorelacjehttps://drive.google.com/drive/folders/17RpV9Jx...

Hip Hop- koncert muzyczny

17 czerwca odbył się ostatni w tym roku szkolnym koncert muzyczny. Tym razem muzycy zabrali wszystkich w muzyczną podróż muzyki Hip-Hop....

Dzień Dziecka

07.06.2019
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

07.06.2019

7 czerwca w ogrodzie przedszkolnym odbyła się uroczystość z okazji „Dnia Dziecka”. Celem imprezy było zachęcanie dzieci do wspólnych zabaw , a także dostarczenie uczestnikom wielu okazji do radości i śmiechu. Tego dnia pogoda nam sprzyjała, co zapewniło wspaniałą atmosferę podczas uroczystości. Po za...

Warsztaty logopedyczne

28 maja w naszym przedszkolu zostały przeprowadzone warsztaty logopedyczne dla dzieci oraz rodziców, które poprowadziła Pani Jolanta Idzikowska – logopeda pracujacy w naszym przedszkolu. Podczas spotkania zostały przygotowane różnorodne zabawy, w które zarówno dzieci i rodzice b...

Europo, zatańcz ze mną! - koncert muzyczny

W poniedziałek 20 maja odbyła się VII audycja muzyczna pt.: "Europo, zatańcz ze mną!". ...

Przygody Kubusia Wszędobylskiego - teatr Pacuś

10 maja dzieci obejrzały przedstawienie o przygodach wesołego i sprytnego chłopca, Kubusia Wszędobylskiego. Kubuś borykał się z różnymi przeciwnościami losu. Dzięki swojej postawie potrafił skutecznie stawić im czoła. Miał oddanych przyjaciół- Wojtusia i psa Ciapka, którzy towarzyszyli mu w jego pr...

Majowy koncert muzyczny

8 maja odbył się w naszym przedszkolu koncert muzyczny pt.: " Egzotyczna podróż na daleki wschód"...

VIII Powiatowy konkurs dla przedszkolaków w Szadku

W dniu 4.04.2019r. odbył się VIII Powiatowy Konkurs Recytatorski dla Przedszkolaków.  Organizatorem konkursu był Miejsko-Gminny Ośrodek Kultury w Szadku oraz Gminne Stowarzyszenie Gospodyń Wiejskich w Szadku....

Wycieczka do muzeum historii miasta Zduńska Wola

3 kwietnia dzieci z grupy V ze swoimi paniami wybrały się do muzeum historii miasta Zduńska Wola....

Teatrzyk - Wielkie sprawy małej żaby

2 kwietnia w naszym przedszkolu gościł Teatr Lalek Bajka z przedstawieniem pt.: "Wielkie sprawy małej żaby"....