KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Nauczanie na odległość

Dzień Dziecka

01.06.2020
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

01.06.2020

 DZIEŃ DZIECKA TĘCZOWO- TANECZNIE I NA SPORTOWOWitajcie kochane dzieci i drodzy rodzice. 1 czerwca obchodzimy jedno z najważniejszych świąt dla naszego Tęczowego Przedszkola- DZIEŃ DZIECKA. Każdego roku w tym dniu w przedszkolu panuje wspaniały i wesoły nastrój, pani Dyrektor wraz z wszystkimi pracownikami...

Dzień Ziemi

29.04.2020
Dzień Ziemi

Dzień Ziemi

29.04.2020

Jak miło widzieć Wasze uśmiechnięte buzi. Cieszymy się,że doceniliście świat przyrody...dziękujemy rodzicom za przesłane zdjęcia :)...


Szanowni Państwo

Przypominamy , iż od początku trwania przerwy w przedszkolu spowodowanej epidemią koronawirusa w kraju, nasze przedszkole prowadzi zdalną edukację dla swoich przedszkolaków poprzez nie tylko strony www. przedszkola, ale również, a może przede wszystkim poprzez Komunikator iPrzedszkole oraz Tablicę ogłoszeń.

Serdecznie zapraszamy do współpracy.


SERDECZNIE DZIĘKUJEMY STOWARZYSZENIU TKALNIA- ZA PRZEKAZANIE MASECZEK


Grafika z tekstem: Kształcenie na odległość w szkołach i placówkach oświatowych przedłużone do 24 maja br.